Parteneri strategici în creșterea business-ului

Facem serviciile de recrutare accesibile tuturor antreprenorilor români ready for scale.

Serviciile RecruiterOne

Acoperim toate serviciile necesare unei companii în creștere, fie că ești la început de drum și ai nevoie de oameni noi, sau ești deja o companide de succes ce vrea să-și țină oamenii fericiți.
01
Recrutare
și Selecție
Tu ne spui ce nevoi ai, iar noi identificăm cele mai bune metode de a găsi oamenii potriviți, într-un timp cât mai scurt.
02
Executive
Search
Experiența în recrutare vine cu un network extins și cu acces la top performeri într-o varietate de industrii. You name it, we will make it happen.
03
Consultanță
Resurse Umane
Preluăm noi analiza și optimizarea proceselor de HR, implementarea politicilor interne și gestionarea conflictelor interne.
04
Soluții de
tip abonament
Credem în colaborări de durată, cu impact pe termen lung. Pentru echipe în continuă creștere, oferim soluții de tip abonament ce optimizează costurile organizației.

Procesul nostru

 • Discovery
  & Clarificări
Ne cunoaștem și descoperim detalii relevante despre business-ul și echipa ta. Punem pe hârtie nevoile, obiectivele și așteptările de ambele părți și decidem dacă e un moment potrivit să lucrăm împreuna.
 • Plan &
  Ofertare
Pe baza informațiilor, structurăm un o ofertă ce include strategia pe care o vom aborda, un timeline și un buget friendly și adaptat pe business-ul tău.
 • Implementare
  & Rezultate
Îți alocăm un specialist, ne apucăm de treabă și te ținem la curent cu progresul proiectului. Îți găsim piesa lipsă din echipă în timp ce tu de ocupi de creșterea business-ului.

„Am fost impresionați de capacitatea RecruiterOne de a înțelege nevoile noastre specifice și de a ne prezenta candidați care se potriveau perfect cu cultura organizației noastre.”

Eduard Oneci
ZoidPay

Nu ai găsit nimic pe placul tău?


  Vrei să faci parte din echipa noastra?